От Българската професионална футболна лига съобщиха, че на 24 август 2022

...
От Българската професионална футболна лига съобщиха, че на 24 август 2022
Коментари Харесай

Пуснаха в продажба билетите за Лудогорец- Левски, сините получават три сектора

От Българската професионална футболна лига оповестиха, че на 24 август 2022 година в 10:00 часа ще започва продажбата на билетите за мача за СУПЕРКУПАТА на България сред отборите на ПФК Лудогорец и ПФК Левски, който ще се организира на Националния стадион " Васил Левски " на 1 септември от 20:00 часа.

Талоните ще бъдат пуснати онлайн на Eventim.bg, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти на Eventim - бензиностанции OMV, Orange, Technopolis, Български пощи. Футболните последователи ще имат опция да закупуват билети и от каси проведени от футболните клубове, за което ПФК Лудогорец и ПФК Левски в допълнение ще уведомят своите почитатели.

Символичен хазаин на срещата е ПФК Лудогорец, като ентусиастите на тима ще имат разполагаем блок 9 на Сектор " А " и бранш " Лъвчетата " сред браншове " А " и " Г " на стадион " Васил Левски ". Билети за феновете на Лудогорец ще се продават и в деня на срещата на каси на входове 23 и 25, които ще бъдат употребявани за влизане на стадиона.

Привържениците на ПФК Левски София ще заемат места в Сектори " А ", " Б " и " В " на спортното оборудване.

Цените на билетите са както следва:

Сектор " А " VIP: 100 лв.

Сектор " А " ложи 3, 4, 5, 6 и 7: 50 лв.

Сектор " А ": 35 лв.

Сектор " В ": 25 лв.

Сектори " Б " и " Г ": 15 лв.

БПФЛ добавя, че последователи, с отличителни атрибути на един от тимовете, няма да бъдат допускани до секторите, които са авансово избрани за почитатели на другия тим, без значение дали имат годен билет за съответния бранш.
 Вълчев: Играчите в офанзива са длъжници на тима
Вълчев: Играчите в офанзива са длъжници на тима

" Ивелин Попов сподели, че е класа "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР